Happy New Year tag 2016; is het goed gekomen met mijn voornemens?

Happy New Year tag 2016; is het goed gekomen met mijn voornemens?

Op 2 januari van dit jaar poste ik op mijn andere blog SanShine de Happy New Year tag. Het leek me wel leuk om het artikel er bij te pakken en te kijken of mijn oh zo goede voornemens ook werkelijkheid zijn geworden. Lees je mee?

Wat ik in 2016

……ga doen

1 van de dingen die ik in dit nieuwe jaar ga doen is (het klinkt heel cliché..) heel veel genieten en heel veel leuke dingen doen met mijn gezin. Maar ook meer tijd door brengen met mijn partner, zoals een weekendje weg of naar de bioscoop.

We hebben inderdaad veel leuke dingen gedaan!  We zijn onder andere (weliswaar met z’n vieren) een lang weekend op wintersport geweest, mijn vriend en ik hebben regelmatig een voorstelling in het theater bezocht en met de kids gingen we regelmatig zwemmen of brachten een bezoekje aan de Julianatoren.

…..ga zien

Ik wil zó graag weer naar Mallorca! En manlief ook, dus waarschijnlijk komt die vakantiebestemming er aan! Maar ik wil ook heul graag naar Ibiza, om daar echt eens het boho, hippie, Ibiza gevoel op te kunnen snuiven en natuurlijk om inspiratie op te doen voor mijn sieraden.

JAAAA, het was zo leuk. We zijn 13 dagen op vakantie geweest naar Mallorca en ik was zo blij als een kind. Haha. Ibiza nemen we dan weer mee naar volgend jaar.

…..ga onthouden

Wat ik ga onthouden? Phoe, moeilijk hoor. Ik denk dat ik echt moet gaan onthouden dat ik me niet zo veel zorgen moet maken om alles, dat ik bij bepaalde situaties de zorgen “los”laat.

Het loslaten heb ik echt moeten leren. Door middel van gesprekken met een psycholoog, partner en dierbaren in mijn omgeving. Het niet druk maken om situaties, niet te veel voorruit kijken. Het ging een hele periode goed maar ik merk dat het nu weer een beetje terug komt. 

……ga vergeten

Uuuuh, geen idee..

Er werd wel eens wat vergeten, simpel weg ging het om de onbenulligste dingen.

……ga eten

Sushi, haha, dat heb ik nog nooit gegeten en het moet er in 2016 maar eens van komen.

sushi

Yep, sushi heb ik gegeten al was het dan van een buffet bij het Wok restaurant maar ik heb het gegeten. Wat ik ervan vond? Tja, niet echt vies maar ook niet super lekker. Ik moet het vast nog eens gaan proberen maar dan van een echte Sushi restaurant?

……ga lezen

Ik heb niet echt een boek dat ik nog eens wil gaan lezen, meestal als ik een leuke titel zie, ga ik naar de bieb, leen het boek en lees het, haha. Maar vaak moet ik het boek wel 1 of 2 keer verlengen omdat ik het niet binnen de geleende termijn kan uitlezen…

Ik heb dit jaar wel een aantal boeken uitgelezen. Zowel “echte” boeken als de Ibooks heb ik ontdekt en ik moet zeggen ook dat bevalt me wel. 

……ga kopen

Eindelijk een nieuwe bank voor in de woonkamer.

Helaas, die is er niet gekomen. Misschien in 2017?

…..ga luisteren

Ha, ik ga beter luisteren! En dan vooral beter luisteren naar mijn kinderen. Meer met aandacht ook, haha. Aangezien er wel eens een telefoon in mijn handen ligt waardoor ik maar met een half oor luister; “Hmmm, ja schat, wat leuk voor je” en dan opgeschrikt worden van het geschreeuw van dochterlief dat het HELEMAAL NIET LEUK IS en ZIT JE WEER NAAR JE TELEFOON TE STAREN?  Er is trouwens een heel toepasselijk liedje van kinderen voor kinderen:

Ik geloof dat dat wel aardig is gelukt. Maar de ene keer gaat beter dan de andere keer. Instagram is toch wel iets waar ik een beetje verslaafd aan ben.. 

……ga ontdekken

Ik hoop dat ik dit jaar nu eindelijk eens dé sieraden- en kralen beurs ga ontdekken. Deze bevindt zich in Parijs en is de Bijorcha.  Dit is de grootste sieradenbeurs van Europa waar je de nieuwste trends kunt spotten. Maar er schijnt ook een aparte (walhalla) hal/gedeelte te zijn waar je allerlei kralen en benodigdheden kan shoppen..

Helaas, pindakaas. Heb ik nog niet mogen ontdekken. Deze nemen we dus ook weer mee naar volgend jaar.

…..ga veranderen

Hier heb ik eigenlijk al een beetje antwoord op gegeven bij de vraag van het “onthouden”. Ik wil zo graag dat ik me niet meer druk maak over van alles en niet gestrest door het leven ga, daar ben ik al mee bezig om dat te veranderen en ik hoop dat dit in het nieuwe jaar alleen nog maar beter gaat worden! Daarnaast wil ik echt mijn “telefoon”gedrag veranderen. Dus de telefoon vaker weg leggen en niet direct bij elk Appje of mailtje in paniek je tas onderste boven kieperen om dat apparaat te vinden want je moet en zal weten van wie je dat Appje nu weer hebt gekregen!

Ik ren inderdaad niet meteen naar mijn telefoon wanneer er een berichtje, appje of mailtje binnenkomt. Het geluid heb ik vaak op stil staan. Met tot gevolg dat ik soms wel 5 gemiste oproepen heb van mijn vriend die lichtelijk in paniek achter elkaar belt omdat ik niet te bereiken ben. Ik heb hem nu ook meerdere malen duidelijk gemaakt dat die Iphone niet meer 24 uur per dag aan mijn hand gekleefd zit. Haha.

Zo, over het algemeen zijn mijn voornemens redelijk uitgekomen. Of ik nog iets bekend maak voor volgend jaar op mijn blog? Dat weet ik nog niet. Er zijn wat dingen die ik (nog) niet wil delen en liever nog privé houdt. Wanneer het zover is dan deel ik dat uiteraard maar datgene is wel een groot voornemen en doel voor 2017. (snap je m nog??) Anyway’s, wil ik je bij deze alvast een goed uiteinde wensen!

Heb jij goede voornemens voor 2017?

 

 

Eén gedachte over “ Happy New Year tag 2016; is het goed gekomen met mijn voornemens?

  1. goede voornemens blijven er altijd ,maar de meeste voornemens die iedereen heeft komen niet uit .
    we gaan er weer vrolijk tegen aan in 2017 .maar voor jullie zijn er toch heel wat van uitgekomen zo te lezen. Veel succes met sanslife in het volgende jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.