SansLife de week door #1

SansLife de week door #1


Een nieuwe rubriek op SansLife; SansLife de week door! Ik neem je mee in mijn afgelopen week en laat je aan de hand van de foto’s zien wat ik gedaan heb. Vandaag starten we met deel 1. Lees en kijk je mee naar mijn afgelopen week? 

Het was een week die rustig begon maar druk eindigde met Sint Maarten en de Sinterklaasintocht.

Sanslife Hertof koffie kwartiertje

Maandag:  Dat begint al goed, 1 foto van deze dag. Ik moet mezelf nog even aanleren dat ik meer foto’s van alles ga maken. Haha. In ieder geval was het een maandag met kinderen naar school brengen, zwemles en tegenwoordig ga ik op maandagavond baantjes trekken in het zwembad tegenover ons huis. Na het zwemmen mocht ik van mijzelf dit heerlijke ijsje van Hertog, Koffie Kwartiertje..YumYum

SansLife

Dinsdag: Ik werk vanochtend een paar uur op de peuterspeelzaal, s’middags dweil ik snel de vloer. Om kwart voor 3 is het alweer tijd om de kinderen uit school te halen. Dochter neemt een speeldate mee. Met z’n drieën gaan we richting de boekenbus om de geleende boeken in te leveren en nieuwe uitzoeken. Helaas waren alle sinterklaasboeken al uitgeleend, we konden er gelukkig nog eentje scoren. Ooit wel eens gehoord van een boekenbus? Het is gewoon de bibliotheek maar dan op wielen…..

Sinterklaas spullen

Woensdag: Ik voel me niet helemaal fit, bleeh. Op woensdagochtend is het de vaste sportochtend van vriend en mij. Deze keer slaan we over want er moet nog veel achterstallige administratie weggewerkt worden. Aan de slag dus maar. S’middags had ik de kids belooft om de Sint spullen van zolder te halen. De vlaggetjes hangen er weer gezellig bij! En s’avonds kijken we natuurlijk de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. 

SansLife #1

Donderdag: Ik ben nog steeds niet helemaal fit en heb me afgemeld voor mijn werk. (Ik werk nog steeds niet volledig en ben nog aan het re-integreren) Even pas op de plaats want mijn hoofd zit vol met hoofdpijn, snot en nou ja, je kent het wel.. Dus lekker een ochtendje op de bank, de herhalingen van Dokter Tinus kijken.

SansLife de week door

Vrijdag:  Nog steeds niet helemaal fit maar, hup uit bed, kindjes klaarmaken voor school, wat make-up erop en gaan met die banaan. Gerard en ik hebben s’ochtends samen een afspraak en s’middag gaan we lampionnen maken in het buurthuis. Ik schreef er vorige week al een blogje over. Die kun je hier teruglezen.

sanslife de week door

‘S avonds natuurlijk de buurt rond en er werd weer veel lekkers op opgehaald!

sinterklaas

Zaterdag: Van het ene feest rollen we zo door naar het andere feest; De intocht van Sinterklaas. Wat was het weer leuk voor de kinderen maar heel KOUD! Daarna nog even de stad in en op naar een warm huis!

sinterklaas

Zondag: Natuurlijk was Sinterklaas of Piet ook bij ons langs geweest en heeft hij de schoentjes gevuld. Juste was een nachtje met papa weg en hij was zo benieuwd of er wel een pakje zou liggen. Pas aan het eind van de dag waren ze weer thuis. Gelukkig lag er ook een pakje voor hem.

sanslife

Verder hadden Kriste en ik gezellig een Lazy sunday  met versgeperste jus d’orange, chips, donuts, chocolademelk en Netflix! Yum, het was er ook het weer wel naar, een lekker binnen dagje dus.

Dit was mijn eerste SansLife de week door. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen.

Hoe was jouw week?

 

 

 

 

4 gedachten over “SansLife de week door #1

  1. nou het was voor jullie zeker een drukke week zo te lezen en lastig als je niet helemaal fit bent .maar de zondag was zo te lezen wel erg fijn en lekker binnen .

  2. Leuk om te lezen. Wat fijn dat er een zwembad is tegenover je huis, dan ben je er zo. Wat leuk een boekenbus, die kwam bij ons ook in de wijk toen ik nog kind was. Wel makkelijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.