Leuke handgemaakte sieraden uit de webshop van SanShine

Leuke handgemaakte sieraden uit de webshop van SanShine


Naast deze blog ben ik ook trotse eigenaresse van nog een website genaamd; www.sanshine.eu. Op dit stukje internet blog ik over mijn sieradenlijn SanShine, krijg je een kijkje achter de schermen of leg ik stap voor stap een sieraden DIY uit. Daarnaast kun je ook lekker rondsnuffelen in de webshop.

Sieraden maken en ontwerpen

Eigenlijk heb ik best wel wat hobby’s, ik lees graag een goed boek, maak een tekening of pak er een kleurboek bij. Ik vind het leuk om te knutselen met papier, vilt of stof, alleen of met de kinderen. Pinterest is dan ook mijn grootste vriend! Uit eten gaan of een avondje uit is ook een favoriete bezigheid maar ook lekker met vriendinnen een drankje doen of shoppen. En natuurlijk bloggen! Maar wat ik het liefst doe is het maken en ontwerpen van sieraden. (Hier kun je lezen hoe lang ik er al mee bezig ben) Anderhalf jaar geleden ben ik mijn allereerste blog gestart over, het leek me leuk om zo mijn handgemaakte sieraden wat meer onder de aandacht te brengen. Ik begon met een gratis WordPress site maar na een jaartje wilde ik het graag professioneler en werd mijn blog overgezet naar een betaalde versie van WordPress. Ik zocht een nieuw thema uit en er werd Woocommerce aangekoppeld. Ik had nu een Blog en Webshop ineen! Er werd een logo ontworpen en visitekaartjes gedrukt. Goed, terugkomende op het sieraden maken. Want ik dwaal af. haha. Ik vind het ontzettend fijn en ontspannend om een leuk, hip sieraad te maken. Maar ook bijvoorbeeld het eerst uittekenen op papier of een patroon ontwerpen is ontzettend leuk om te doen.

sieraden patroon tekenen

Faalangst

Ik hoop in de toekomst hier meer mee te kunnen doen. Maar ik heb wel een beetje last van faalangst zeg maar. Ik mag bijvoorbeeld in ons buurtcentrum een workshop geven, de flyers zijn al klaar. Maar ik heb het toch even naar januari geschoven ook in verband met de Sint- en Kerst periode. Er wordt dan bijna wekelijks een workshop georganiseerd. Al had ik er natuurlijk een leuk kerstworkshop van kunnen maken! Goed, die faalangst dus. Het is best spannend om voor een groep te staan maar door mijn huidige werk heb ik dit vaker gedaan. Ik heb met regelmaat tijdens ouderavonden gesproken voor groepen gesproken. Dus dat is het niet. Is het dan eng omdat ik denk dat ik het niet kan? Te weinig materialen heb? Geen antwoord kan geven op een vraag? Irritant is dat hoor, dan krijg je last van uitstelgedrag. Ook bij andere activiteiten bekruipt me dan opeens het gevoel van; Ik kan het niet!!!  Negen van de 10 keer valt het reuze mee en is er helemaal niets om voor te faalangstigen.. (is dat een normaal woord??)  Herkenbaar?  Maar goed, ik wilde het helemaal niet over faalangst hebben. Ik wil jullie vertellen over de Webshop!

Webshop SanShine

Mijn andere website, SanShine. Ik schrijf daar over mijn sieradenlijn SanShine, geef sieradentips,  schrijf over trends of ik deel een leuke sieraden DIY. Zoals deze herfst choker ketting.

sieraden herfst choker ketting

Of deze armbandjes van memorywire.

sieraden memory wire

En nog meer leuks

img_4585sieraden SanShine

Armcandy zalm en een geweven armbandje.

sieraden choker kettingsieraden SanShine

Choker ketting                                                 Wikkelarmband

Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen op www.sanshine.eu. Wellicht zoek je nog een cadeautje voor de feestdagen? Heb je andere wensen? Laat het me weten en ik help je graag verder aan een uniek, handgemaakt sieraad.

 

 

 

3 gedachten over “Leuke handgemaakte sieraden uit de webshop van SanShine

  1. weer heel leuk verteld allemaal .en die faalangst ja dat is wel vervelend . maar die workshop die je gaat doen in januari daar hoef je echt geen angst voor te hebben want dat is toch fantastisch dat je dat gaat doen , je hebt materiaal en kraaltjes en bedeltjes genoeg , je zult dan vast zeggen had ik dat toch maar in december gedaan ….. want je kunt het…je hebt al zoveel leuke sieraden gemaakt .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.