SansLife de week door #2 Krijttekening en Sinterklaas feesten.

SansLife de week door #2 Krijttekening en Sinterklaas feesten.


Wat is het leuk om SansLife de week door te maken zeg. Ik begin nu ook echt zo’n irritante mama te worden die van van alles een foto gaat maken.. Anyways, we zijn weer een weekje verder en ik neem je graag mee in mijn leven. Het was een rustige week die eindigde in 2 Sinterklaas feesten! En natuurlijk een onstuimige zondag! 

img_84611

Maandag: Poeh, ik heb er wel moeite mee om uit bed te komen met die donkere ochtenden. Jij ook? Komt er ook nog eens bij dat ik de laatste tijd weer wat slechter slaap en tevens ben ik nog steeds niet super fit.  Maar goed, de kids klaarmaken voor school en daarna het huis maar eens grondig gepoetst. Vooral de slaapkamer van onze dochter, die was HE-LE-MAAL ontploft! Man, wat een kan een meisje van 8 een troep maken zeg. Hoe gaat dat als ze 14 is???? Daarna een armbandje gerepareerd en ik maakte deze leuke choker.

choker sanslife

Fietsen regen

Dinsdag: Nee, het regent! Ik moet vandaag naar mijn werk, op de fiets naar de andere kant van Apeldoorn. En het is zeker 30 minuten fietsen… AARGH!  Maar we hebben het weer overleefd. 

SansLife de week door #2

Woensdag: Al anderhalve week loop ik te kwakkelen en ben niet fit. Vanochtend maar besloten om niet te gaan sporten. Ik ben heel lang in een lekker warm bad gaan liggen. Zalig, helemaal zen en een stuk beter at ik later een bak fruit en dronk een kop herfstthee.

Donderdag: Niets spannends vandaag. Ik weet gewoon ook niet meer wat ik heb gedaan. Ik heb helemaal geen foto’s.. In de ochtend ben ik een paar uurtjes gaan werken. Geen idee wat ik ’s middags heb gedaan…..

SansLife krijttekenin img_85101

Vrijdag: Eindelijk had ik zo’n leuke krijt stift van Edding bemachtigd. In veel webshops waren ze uitverkocht maar bij de Bruna op het winkelcentrum lag er nog 1! De vrouw bij de kassa kon mij vertellen dat de krijtstiften de winkel uit vloog! ‘S middags ging ik ermee aan de slag. En het resultaat is goed gelukt, al zeg ik zelf. ‘S avonds was er voor het eerst een Sinterklaas intocht in onze wijk. Super leuk en Sint kwam aan met de reddingsboot. Jammer van de regen daardoor dropen al snel veel mensen af. Ook wij zijn eerder naar huis gegaan.

sanslife

Zaterdag: Vandaag weer een Sinterklaas feestje op de planning, ditmaal van de zwemles. Vol verwachting klopt zijn hartje. Oh oh wat vond onze kleine man het spannend, dicht bij mama blijven zitten en ik hou mijn jas gewoon aan hoor. Daarna mochten de kindjes in het zwembad de schoentjes ophalen die ze hadden gezet, er zat een cadeautje en iets lekkers in.

sanslife

Zondag: Op een vluchtig bezoekje aan de supermarkt na, zijn we lekker binnen gebleven vandaag. Man, wat een wind. Ik stak de kaarsjes al vroeg in de ochtend aan want het bleef lang donker. Met de krijtstift hebben de kinderen nog mooie potjes gemaakt. Gezellig, ze hebben de hele  dag gebrand. 

sanslife

‘S middags sloot ik mezelf lekker even op in het uiterste puntje van ons huis, de zolder. Lekker even aan m’n bureau wat met de kralen fröbelen en ontwerpjes maken.

Zo vloog de dag (week) weer voorbij. S’avonds mochten de kindjes hun schoen weer zetten. Dit maal had de Sint er een cadeautje in gedaan wat altijd wel van pas komt. Sokken. Of het leuk vonden? Je leest het volgende week!

 

Hoe was jouw week? En hoe vaak mogen de kinderen bij jou de schoen zetten? Krijgen ze altijd iets om mee te spelen? Snoep of ook “nuttige” dingen? 

3 gedachten over “SansLife de week door #2 Krijttekening en Sinterklaas feesten.

  1. wat heb je dat weer allemaal heel leuk opgeschreven, en wat erg leuk zo’n stift voor op de ramen en vooral die potjes mooi met een lichtje erin. vroeger mocht jij dus ook vaak de schoen zetten en dan kreeg je er ook een klein kadootje in of wat lekkers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.