SansLife de week door #6 Strijkkralen, logeren en sneeuw!

SansLife de week door #6 Strijkkralen, logeren en sneeuw!


Weer een weekoverzicht op SansLife, een dag later dan normaal. De eerste week van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Ik kan het bijna niet bijhouden, ik vind de tijd zo snel gaan. Ligt dat aan mij of zijn er meerdere die daar zo over denken. Nu was het natuurlijk afgelopen week vakantie dus dan blijven we al wat langer in bed liggen en starten we de dag wat later op dan gaat een dag ook sneller voorbij. De afgelopen week deden we vrij weinig eigenlijk. Haha. De strijkkralen werden weer ontdekt, Juste ging 2 dagen bij opa en oma logeren en er kwam sneeuw!

Maandagkerstspullen opruimen

Hallo maandag en dag kerstboom! Wanneer het Sinterklaas feest voorbij is kan ik niet snel genoeg beginnen met de kerstspullen van zolder te halen maar wanneer het 1 januari is geweest kan ik niet snel genoeg beginnen met de kerstspullen op te ruimen. sanslife #4 moe op de bank

Die arme Juste, hij was een dagje met Gerard mee naar kantoor. Bij thuis komst plofte hij op de bank met schoenen en jas nog aan en ja hoor, hij viel in slaap…Nog even bijtanken van oud en nieuw. De zwemles hebben we maar even overgeslagen.

Dinsdag

No pictures today. Juste wilde graag een keer zonder zijn zus bij opa en oma logeren.  Zo gezegd, zo gedaan, spulletjes ingepakt en richting mijn ouders. Daar aangekomen gaf de kleine man aan dat hij wel 2 nachtjes wilde blijven. Nou, dat kan geregeld worden.

Woensdagweekoverzicht sanslife#5 strijkkralen

Doordat Juste bij opa en oma logeerde gingen Kriste en ik met de strijkkralen aan de gang.  Soort van ontspannings/bezigheidstherapie. Verder was het een lekker rustig dagje.

Donderdag

Juste werd deze ochtend weer thuis gebracht. Weg rust. Tjemig, je merkt wel duidelijk verschil als 1 van de twee kids niet thuis zijn. Onze kinderen kunnen best wel eens ruzie maken samen dus even een dagje met onze dochter was best wel fijn moet ik zeggen. Loedermoeder.

grijs haar

Ook kwam vandaag de blog met tips over grijze haren online. Mijn dochter ontdekte namelijk grijze haren bij mij na een borstelsessie. Gelukkig zijn er genoeg manieren om vroegtijdig grijs worden tegen te gaan. Die kun je hier teruglezen.

Verder ging ik met een nieuwe agenda (Action) aan de slag. De agenda op mijn Iphone vind ik heel handig maar een papieren agenda blijft ook fijn. Vooral om hersenspinsels even snel in op te kalken of blogideetjes.

Vrijdag

I don’t know anymore….. Hoor je m’n hersens kraken? Ik ben echt een zeef de laatste tijd. Ik weet het gewoon echt niet meer.. Herkenbaar?

Zaterdagweekoverzicht sneeuw 2017

Vandaag worden we wakker met sneeuw! Hartstikke leuk en gezellig hoor maar ik heb stiekum liever zon.. De foto hierboven appte mijn moeder door. Oscar, de hond (wazige hond 🙂 ) in de sneeuw.

weekoverzicht sneeuw 2017

En de kids wisten niet hoe snel ze zich moesten aankleden en klaarmaken. Jeetje, er moet vaker sneeuw vallen zeg. Ze zijn dan ook bijna de hele dag buiten geweest, tussendoor opwarmen en daar gingen ze weer. Die avond zouden we een verjaardag hebben maar dat ging niet door. We zijn toen lekker uit eten gegaan bij Ribhouse Texas in Voorst. Yum Yum.

Zondagwandelen

Nou ja, en zondag was de sneeuw weg. Ik ging met Juste even een rondje wandelen in de buurt. Achter ons huis hebben we een park met van die super grote schommels dus uiteraard werd er ook even geschommeld. Schommelen is zo leuk! Haha.

appel met kaneel

Bij thuiskomst een bakje appels met paprikapoeder  kaneel. Ja, ik nam een hap en dacht wat smaakt dit gek, dit is geen kaneel. Had ik er dus idd paprikapoeder overheen gestrooid, dus het handeltje weggedaan en nieuwe gemaakt. Ja sorry, normaal ben ik best zuinig op eten en bewaar veel maar ik had nu even geen zin om de appels af te spoelen. Ik had het achteraf gezien de appeltjes kunnen afspoelen en in het vogelhuisje kunnen leggen maar goed dat is achteraf.celblok H

Mijn favoriete serie, Celblok H, is weer begonnen. Bij toeval zag ik op de website van Kijk.nl dat je de eerste aflevering al voorruit kon kijken. Het was eigenlijk niet de bedoeling maar ik was zo nieuwsgierig en de serie is zóóó spannend. Nu al!

Zo, de kerstvakantie is weer voorbij, het “normale” leven begint weer. Misschien gaan we eind van de week een dagje of 2 naar Winterberg. Om heel eerlijk te zijn ben ik niet echt fan van wintersport, geef mij maar de warme zon. Voor de kids zal het waarschijnlijk hartstikke leuk worden. Heb jij nog “wilde” plannen voor deze week?

5 gedachten over “SansLife de week door #6 Strijkkralen, logeren en sneeuw!

  1. Sandra, ik zou zeggen ga lekker met ons uit eten aankomend weekend als je toch geen fan bent van wintersport.
    Laat Gerard en de kids maar samen gaan, heb jij ook eens een lekker rustig weekendje zonder Gerard.
    Je bent van harte welkom! 🙂

  2. het was erg leuk de logeerpartij van juste bij ons hij heeft zich prima vermaakt ,maar die sneeuw was natuurlijk veel mooier voor de kids, nou ik ben lekker binnen gebleven die zaterdag en voor deze week hebben wij geen wilde plannen hoor,
    nou veel plezier in winterberg ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.