10 dingen die je nog niet over mij wist…….

10 dingen die je nog niet over mij wist…….


10 dingen die je nog niet over mij wist…..Op SansLife komt er het een en ander aan personal stuff voorbij. Maar vandaag ga ik met de billen bloot en vertel ik je best wel wat opmerkelijke dingen die je nog niet van mij weet…  Gewoon wat grappige weetjes. Let’s go!

10 dingen die je nog niet over mij wist

1) Als ik een kroket eet, “lepel” ik hem eerst uit

links

2) Ik ben linkshandig

Slecht 30% van de bevolking schijnt linkshandig te zijn, nog steeds wel uniek dus. Het schijnt dat bij linkshandigen de rechter hersenhelft beter ontwikkeld is. In de rechter hersenhelft huist ook de creativiteit. Over het algemeen zijn linkshandigen dus creatiever dan rechtshandigen. Ook bij veel sporten hebben linkshandigen voordeel van hun linkshandigheid, bijvoorbeeld tennis. En met name bij contactsporten als schermen en boksen zijn linkshandigen in het voordeel. Wist je dat er ook een speciale dag voor linkshandigen bestaat? Ik schreef er al eens een blog over die kun je hier teruglezen.

3) Ik bijt/pulk nagels

Yep, en ik vind het vreselijk. Sinds mijn achttiende of negentiende had ik acryl nagels. Sinds 2 jaar ongeveer gel nagels. En ik presteerde het heel vaak om deze nagels er gewoon na een tijdje weer van mijn eigen nagels af te trekken. Nu zit ik al een tijdje zonder mooie, kunstige nagels. Om ook even mijn eigen nagels wat “rust” te geven maar ik krijg het eigenlijk niet goed voor elkaar om ze gewoon zelf te laten groeien…. Iemand tips??

4) Ik heb een hekel aan strijken

Strijken doe ik dan ook nooit. Onze wasmachine beschikt over een hele mooie functie namelijk, kreukherstellend wassen. Natuurlijk komen shirtjes en overhemden daar niet helemaal kreukvrij uit maar het helpt wel een hele hoop. Ik breng het stijkgoed dat we hebben altijd naar mijn moeder……. En die strijkt het vol liefde weg. Toch mam? 😉

5) Ik snoep wel eens stiekem vlak voor het eten

Terwijl de kinderen natuurlijk niets meer mogen als ze erom vragen. Probeer je zo zachtjes mogelijk de kast open te maken of een snoepje te pakken zonder dat de kinderen het horen… Maar toch word er opeens vanuit de kamer geroepen: Mama wat doe je! En dan vooral met volle mond zeggen: niets!

6) Ik douche 2 x per dag, soms wel 3

S’ochtends en s’avonds en soms wel 3 ja. Tja, ik kan er niets aan doen. I love my douche (en bad, ik ben ook gek op badderen!). Zelfs wanneer we een avondje uit zijn geweest of een verjaardag hebben gehad en het is een latertje geworden. Dan nog stap ik onder de douche. Heerlijk!

7) Ik vind een blokje kaas met een drupje mayonaise best wel heul lekker

Tja, kan er niet veel over vertellen, tis gewoon een feit.

8) Ik zeg heel vaak 

Tot irritatie aan toe! En ik merk dat ons zoontje nu ook elke keer zegt en daar irriteer ik me ook weer aan. Dus ik moet daar echt mee gaan stoppen!

9) Ik kan niet rekenen

Nou ja niet kunnen is een groot woord, maar ik heb er wel heel veel moeite mee.

10) Ik heb 3x gedaan over het halen van mijn rijbewijs

Inmiddels is het alweer 15 jaar geleden ofzo, maar ik heb er heel lang over gedaan om dat papiertje binnen te halen. Ik vond het autorijden en de lessen ook nooit zo leuk. Maar uiteindelijk is gelukkig toch gelukt!

Dit waren 10 dingen die je nog niet over mij wist. Heb je ook een gekke eetgewoonte of ben je linkshandig? Ik ben benieuwd! Laat het me weten in een reactie hieronder.

2 gedachten over “10 dingen die je nog niet over mij wist…….

  1. heel leuk om dat te weten van jou, maar het meeste wist ik dus als mama van jou al wel.

    ik vind het binnenste van de kroketjes ook het lekkers,

    ja strijken doe ik met liefde ik vind het leuk om te doen fijn de radio er bij aan of desnoods de tv, helemaal niet naar dus kom maar op met jullie strijkgoed ,

    snoepen doe ik ook wel eens uit de koelkast stukje kaas of worst , ook wel als ik aan het koken ben ,

    en van het nagelbijten kom je ook wel van af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.