Secret Pizzeria in Apeldoorn

Secret Pizzeria in Apeldoorn


Secret Pizzeria, de naam zegt het al, een geheime pizzeria…. Secret Pizzeria wordt uitgevoerd door het bedrijf Viva La Pizza. Samen met een heel team van pizza bakkers komt het concept Secret Pizzeria tot stand. Secret Pizzeria is zijn eerste editie gestart in de zomer van 2011. Afgelopen weekend waren wij ook weer van de partij. Benieuwd naar het concept van deze geheim pizzeria? Lees dan zeker even verder!

Geheime pizzeria

Afgelopen weekend was het weer zover. Er werd in Apeldoorn weer een Secret Pizzeria georganiseerd. Een week van te voren wordt op Facebook de datum bekend gemaakt van een nieuwe editie en kun je je inschrijven. De locatie blijft geheim tot een dag van te voren. Deze keer hadden wij geluk, aangezien we op het laatste moment bedachten om ons in te schrijven. Er waren wat afmeldingen dus wij konden aanschuiven!

Secret Pizzaria

Het concept  Secret pizzeria

Secret Pizzeria is niet zomaar een pizzeria. Het is een geheime Pop-Up pizzeria. Een week van te voren wordt op Facebook aangekondigd dat er een Secret Pizzeria editie aankomt. Enkel alleen de datum wordt bekend gemaakt en dat je kunt inschrijven. Een dag van te voren maakt Secret Pizzeria de locatie bekend. Ditmaal was het georganiseerd in de City Lounge in Apeldoorn. De City Lounge is gevestigd in de voormalige bankkluizen van de Rabobank. Dit was dan zeker ook weer een bijzondere, leuke locatie! Eerder hebben we al een editie mogen meemaken bij De Apenheul, het Boschbad en de Kringloopwinkel.  Wat houdt het concept in? Er staan lange tafels met rood geblokte tafelkleden, je schuift ergens aan en je krijgt verse pizza’s die rechtstreeks uit de mobiele houtoven komen. Je kunt geen pizza’s bestellen maar je krijgt elke keer verschillende gesneden pizza’s op tafel. Er komen minimaal 6 verschillende pizza’s voorbij. Denk bijvoorbeeld aan Pizza Salami, Pizza Hawaï, Pizza Rucola, Pizza Vega (champignon, ui, paprika) en Pizza Tonno (tonijn) and last but not least de bekende Nutella Pizza, de Nutella Pizzolo. Dit is een dubbele pizza gevuld met Nutella met poedersuiker eroverheen. Deze beroemde Nutella Pizza wordt meestal aan het eind van de avond geserveerd en kun je zien als het dessert.

Wil jij ook een keer naar Secret Pizzeria? Houd dan Facebook en Twitter in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief op de website van Secret Pizzeria. 

 Check ook de Pizzabijbel

 

2 gedachten over “Secret Pizzeria in Apeldoorn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.