Happy moments #2

Happy moments #2


Vandaag weer een Happy Moments artikeltje op mijn blog! De laatste Happy Moments was alweer van vorige jaar en kun je hier teruglezen. Omdat het zo lang geleden is heb ik genoeg om te laten zien en te vertellen. Wat ik er natuurlijk nog van onthouden heb. 

Happy moments van afgelopen tijd

toneel orpheustoneel toren orpheus

bron rechter foto

♥ Op 12 januari mocht ik met mijn vriend mee naar het ondernemers podium, dit is opgericht door Theater Orpheus in Apeldoorn. Het ondernemers podium origaniseert jaarlijks een aantal sessies en bijeenkomsten waarin cultuur en ondernemerschap centraal staat. Ik ben al diverse keren meegeweest en deze keer werd er een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd waarin we de toneeltoren in mochten. Vanuit deze hoogte had je een mooi uitzicht op het toneel. Ik kan nou niet echt zeggen dat het een geluksmomentje was maar ik vond het heel bijzonder om eens mee te maken. Wie kan nu zeggen dat je in de toneeltoren bent geweest van de schouwburg in je eigen woonplaats?Roodborstje happy moments

♥Een roodborstje in ons volgelhuisje.. Dit is heel uitzonderlijk want er zitten haast geen vogeltjes in het huisje ondanks dat ik eten in leg.  Ik heb het idee dat de “buurt”poes onze vogels verjaagd…. Ik heb namelijk al meerdere malen die kat uit de tuin gejaagd. Wat is dat toch met katten/poezen die altijd in de tuin van anderen zitten???

nikon 3300 Gelukkige momenten

♥Een mooie nieuwe (echte)  camera!

Zutphen happy moments

♥Mooie straatjes in Zutphen en,niet geheel onbelangrijk, de zon scheen.

Secret Pizzaria

♥Pizza’s eten bij Secret pizza. Yum Yum. Benieuwd wat het concept Secret Pizzaria inhoudt? Je kunt hier het artikel teruglezen.mini cursus karten

♥Juste ontving zijn certificaat voor de minicursus karten. Ik schreef er al eerder een blogje over. Hasthag proudmommy 🙂 

Valentijnskaart happy moments

♥ Via de post een valentijnskaart ontvangen van mijn dochter.

chillen bij mama happy moments

♥ Chillen op mama’s schoot.Celblok H gelukkige momenten

♥ Celblok H kijken en dan meteen via Kijk.nl de volgende aflevering kijken. Het is zo spannend!koffie en kaarsjes happy moments♥ De afgelopen weken waren er regelmatig donkere, regenachtige dagen. De kaarsjes gingen aan en op dat moment  kun je me niet happier maker met een lekkere bak koffie.bad met veel schuim happy moments

♥ Ik ging heel veel in bad. Zaaalig! En met veel schuim 🙂

mona toetje happy moments

♥ Dochter lief koos een heel lekker toetje uit..  Dit is een Mona dame blanche pudding.

maart happy moments ♥Het werd weer maart, dus dat betekent dat ook de lente weer in aantocht is!!Hertog ijs happy moments

♥Nog meer lekkere toetjes!

Workshop sieraden maken happy moments

♥De flyers voor mijn eerste workshop kwamen binnen! Op mijn andere blog, SanShine, schreef ik een blog over de workshop sieraden maken. Leuk als je daar ook een kijkje neemt!  😉Musical Ciske de rat happy moments♥ Afgelopen vrijdag gingen mijn vriend en ik naar de musical Ciske de Rat. Ik vond het echt een prachtige musical!

♥Omdat wij afgelopen vrijdag naar Ciske de Rat bezochten gingen de kinderen bij opa en oma slapen. Tevens gingen ze ook nog een dagje naar de dierentuin. Dus wij hadden even geen kinderen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dat wel erg lekker vond. Helemaal na de drukke vakantieweek. Ik (wij) konden even bijtanken, uitslapen en doen waar we zin in hadden.. Haha. Ik ging op zaterdagmiddag weer een keer als vanouds met mijn moeder naar de stad en markt, kon eens rustig in de Action rondneuzen zonder dat dochterlief “zeurt” om vanalles. En we dronken een lekkere koffie bij de Hema. Dit zijn ook hele fijne geluksmomentjes.. 🙂

Dit waren weer wat geluksmomentjes van afgelopen tijd. Fijn om dit zo op te schrijven, even te beseffen wat een rijkdom je eigenlijk hebt. Wat waren jouw geluksmomentjes van afgelopen tijd?

 

6 gedachten over “Happy moments #2

  1. Het is inderdaad rijkdom. Fijn dat je zoveel mooie momenten hebt gehad. Ik zou ook heel graag heel lang en vaak in bad willen liggen, maar helaas moet ik het doen met een douche ;-(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.