Sokken maken de man?

Sokken maken de man?


Sokken vond ik eigenlijk nooit zo’n belangrijke mode accessoire. Totdat ik eens Happy soks ontving. En ja, elke keer als ik naar beneden kijk word ik er helemaal blij van. Voor de dames zijn er tegenwoordig genoeg vrolijke sokken in alle maten en kleuren. Ik bekeek de sokken collectie eens van mijn vriend, eigenlijk is deze best wel saai terwijl het voor mannen tegenwoordig ook een accessoire is geworden die een outfit helemaal afmaakt. Maar wat denk je van die vreselijke standaard “oude opa” sloffen die kunnen toch echt niet meer?

Sokken voor mannen

Sokken, in alle soorten, maten en kleuren. Tegenwoordig kun je er niet meer om heen. Sokken moeten tegenwoordig een goede pasvorm hebben en de naden moeten niet vervelend zitten tussen je tenen. Vooral de heren onder ons zullen daar best wel eens last van hebben. Daarbij kijken de mannen tegewoordig ook steeds meer of de sokken wel goed matchen bij hun pak of bij een keurig overhemd. (Of misschien doet zijn vriendin het wel?) Ben jij op zoek naar goede draagbare sokken voor je vent? Denk bijvoorbeeld aan Vaderdag? (duh, ja misschien een beetje afgezaagd maar toch…) Check dan de website van Hemdvoorhem.nl. Op deze website vind je hele hippe, goede draagbare (heren) sokken.

De sokken zijn er in verschillende maten (vanaf maat 37 tot 50) en natuurlijk in diverse kleuren en modellen. Van Tommy Hilfiger tot de exclusieve Burlington sokken met de bekende ruit. Maar ze hebben natuurlijk meer… wat dacht je van pantoffels?

Pantoffels?

Pantoffels, alleen het woord al vind ik zo vreselijk ouderwets klinken. Pantoffels zijn natuurlijk lekker warm maar absoluut niet meer van deze tijd. Tegenwoordig hebben we lekkere warme dikke sokken met anti-slip of een zooltje. Deze eigentijdse slofsokken waren natuurlijk lekker voor de koude winteravonden. Gelukkig gaan we de lente en zomer weer tegemoet maar ook deze hebben soms best koude avonden. Wat denk je van regenachtige dagen als je in je tentje of caravan zit? Dan is er toch niets fijner om heerlijke warme sokken pantofels aan je voetjes te hebben?

apollo herensokken wit

Deze sokken zijn dan ook perfect voor de mannelijke lezers onder ons. Ze zijn hip, modern en bovenal lekker warm! En daar houden we van; Hip en warm!

Draagt jouw man of vriend graag pantoffels? Of zie jij hem toch liever in deze slofsokken?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

 

Eén gedachte over “ Sokken maken de man?

  1. leuk die gekleurde sokken en een goed idee voor Vaderdag ,
    nou jou vader heeft altijd van die slippers aan ,maar ik vind die slofsokken ook wel mooi en lekker warm ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.