Spam je blog #1

Spam je blog #1

Verschillende blogs lezen vind ik leuk om te doen. Je krijgt er inspiratie door maar je leert er ook veel van. Ik ben altijd wel op zoek naar leuke, inspirerende blogs, dus ik heb de Spam je blog in het leven geroepen. Regelmatig zal dit terug gaan keren op mijn blog.

Spammer de spam

Ja hoor, het is legaal. Kom maar op, ik ben er klaar voor om weer een hoop nieuwe blogs te gaan ontdekken. Je mag nu dus van harte lust je blog hieronder spammen! Ik denk dat het voor zich spreekt wat je moet doen maar nog even een korte uitleg. Laat in de reactie een link achter naar je blog (of webshop) en vertel waar je blog over gaat. Natuurlijk mag je ook je Instagram of Facebook account benoemen. Leuk natuurlijk als je ook een kijkje neemt op de websites van de andere reacties!

Dus kom maar op met jullie gespam! Ik ben benieuwd naar de reacties en de nieuwe blogs die ik ga ontdekken. Uiteraard zal ik jouw website ook een bezoek brengen.

11 gedachten over “Spam je blog #1

 1. Altijd leuk, een nieuwe plek om kennis te laten maken met je blog! Op uitjebubbel.nl deel ik mijn verhaal over de reis richting mijn droomleven waarin ik geiten-wollen-sokken eenvoudig leef en daardoor niet afhankelijk ben van een fulltime baan. Onderwerpen die je op mijn blog gaat tegenkomen zijn duurzaamheid, minimalisme, de biologische moestuin, bewuste keuzes maken en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop dat mijn blog anderen inspireert om los te laten van wat er van je wordt verwacht zodat je je dromen na kan gaan jagen

  1. Hi Wendy,
   Bedankt voor je reactie! Wat heb je een leuke blog. Ik herken mij er wel een klein beetje in. Na een jaar “ziek”te zijn geweest (zwaaroverspannen/burnout verschijnselen en al die gekkigheid) probeer ik ook te zoeken naar mijn droomleven en gelukkiger te worden, bewuste keuzes maken enzo. Ik ga je zeker volgen.

 2. Hi! Mijn naam is Willeke & ik ben de founder van BFAY. BFAY is een unieke mix tussen een blog & online magazine dat gaat over budget, fashion & you. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen! X

 3. Hi!

  Als eerste stel ik mij even voor, Whitley Heijmans, blogger op http://www.whitleyheijmans.nl en studeert op dit moment Communicatie & Multimedia Design op het HBO.

  Mijn website, eigenlijk een verzamelpunt van alles wat mij interesseert. Van hotspots in verschillende steden tot make-up producten van budget tot luxe namen. Je kunt het allemaal tegenkomen!

  xxjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.