Update! Van SansLife naar SandraEvers.nl

Update! Van SansLife naar SandraEvers.nl


Vandaag een update op mijn blog. Zoals je ziet niet meer op SansLife maar op SandraEvers.nl. Er is het één en ander veranderd de afgelopen periode. Mensen die mij op social media volgen hebben het vast al gelezen en gezien. Ik heb het roer volledig omgegooid en van mijn hobby mijn werk gemaakt!

Hallo ondernemende mama!

Je leest het goed, Hallo ondernemende mama! Ruim 2 jaar ben ik nu bezig met schrijven van blogs, voor andere websites of bedrijven. Daarnaast ben ik veel bezig met de wondere wereld die social media heet. Soms heel fanatiek, soms wat minder. Het is zo leuk om met social media en het maken van content bezig te zijn. Ik mocht voor schouwburg Orpheus als theaterblogger op pad. Maar ook voor het magazine van de kickboksschool schreef ik een leuke column, Kickboksen en High Heels. Naast hier en daar een opdrachtje, vrijwillig of betaald, begreep en voelde ik wel dat dit iets is waar ik energie uit haal. Lekker achter mijn laptop aan de keuken tafel en tikken maar! De kans om voor mijzelf te beginnen kwam voorbij en ik heb deze natuurlijk met beide handen aangepakt! Welkom in mijn wereld als ondernemende mama! 

sandraevers

Nieuwe website

De naam is veranderd, de menu’s zijn veranderd maar de lay-out is hetzelfde gebleven. Op de homepage lees je informatie over mijn bedrijf en welke diensten ik aanbied. De blogpost kun je terugvinden onder het kopje blogs en er is een apart menu met diensten.

www.sandraevers.nl

Mijn bedrijf SandraEvers.nl is geboren! Met sandraevers.nl neem ik het complete social media beheer van een bedrijf uit handen. Ik heb diverse pakketten voor het social media beheer. Deze pakketten zijn uit te breiden met teksten voor de website, blogs of nieuwsbrieven. Uiteraard zijn deze diensten ook afzonderlijk af te nemen. Mogelijkheden die allemaal bespreekbaar zijn. Neem gerust een kijkje op de pagina diensten.

Nog veel meer ideeën!

Ik heb nog veel meer wensen en ideeën! Zo wil ik graag een prentenboek schrijven en een e-book maken. Het maken van video’s of vlogs staan ook op mijn lijstje. Daarnaast ga ik natuurlijk verder met mijn andere passie; sieraden ontwerpen en workshops geven. Zoals Michael Pilarczyk’s levensmissie is: Hoe geef je een zinvolle invulling aan je bestaan? Wat maakt je gelukkig? Wat wil je écht? Wat staat er op je wensenlijst? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? De stap die ik heb gezet om voor mijzelf te gaan beginnen is de beste die ik ooit heb gemaakt. Dus zo ziet mijn mooiste leven er momenteel uit!

Hoe nu verder met bloggen?

Het bloggen voor mijn SandraEvers.nl gaat gewoon door.  Alleen is dit nu een zakelijke site geworden en geen lifestyleblog meer. De blogonderwerpen zullen dan ook veranderen. Ik ga mij richten op onderwerpen die te maken hebben met social media. Onderwerpen als Instagram en Facebook zullen aan bod komen. Maar ook tips voor bloggers of het nut van Pinterest. De artikelen die ik schrijf voor Schouwburg Orpheus of andere (gast)artikelen zullen ook onder het kopje bloggen te vinden zijn. Daarnaast kun je af en toe meekijken in mijn leven. Hoe houd ik de ballen in de lucht als ondernemende mama met een gezin én een man met een bedrijf. Hoe gaat het met mijn bedrijf? Wat doe ik zoal in een week? Wellicht gaat dit in de toekomst wel in video vorm. Dat lijkt mij echt super leuk!

SanShine

Op mijn andere website, SanShine, kun je terecht voor leuke DIY, trends over sieraden of andere creatieve artikelen. Je kunt er ook een workshop boeken of rondneuzen in de webshop. Deze mama is dus lekker druk met allerlei leuke activiteiten!

Ik ben benieuwd, welke ondernemende mama’s lezen hier mee? En wat vind je van de website?

 

 

 

9 gedachten over “Update! Van SansLife naar SandraEvers.nl

  1. Wat een mooie stap, van harte gefeliciteerd! Ik zocht hier al naar blogs, maar kon ze niet vinden. Maar dit is natuurlijk een droom!!! Ikzelf ben net voor mezelf begonnen. En wil mijn bestaande werk langzaam afbouwen.

    1. Hoi Cynthia,
      Bedankt voor je reactie! Super leuk dat je voor jezelf bent begonnen. Het is inderdaad een droom! Wel spannend allemaal maar super leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.