Sandra Evers de week door #3

Sandra Evers de week door #3

He hoi, hoe was jouw week? Afgelopen week was het bij ons herfstvakantie. Ik keek daar best wel naar uit en had mezelf voorgenomen om even bij te tanken. Geen verplichtingen, geen wekkers en geen deadlines. Fijn hoor, ik was er echt aan toe en heb heerlijk bijgeslapen.

Maandag

Op maandag plaatste ik deze foto op Instagram:

Bullet-dagboek

Koos make-up loos. Ik was de afgelopen weken zo moe, ’s middags zat ik soms al knikkebollend achter m’n laptop, kort lontje, snel geïrriteerd enz, enz.. dus wij deden lekker rustig aan. Kriste ging in de middag trampolinespringen bij Bounze, Juste speelde lekker thuis en in de avond volgde ik een uurtje Pilates.

Dinsdag

Bullet-dagboek

Elke dinsdag en donderdag komt er een boekenbus bij ons in de wijk. Ook wel de bibliotheek op wielen. We gingen weer op zoek naar leuke boeken. Beide kids kwamen met het maximaal aantal te lenen (10) boeken thuis. Zo komen we de vakantie wel door! Ik kan mij nog herinneren dat de boekenbus vroeger ook in mijn oude buurtje kwam. Je mocht dan onder schooltijd je boeken gaan ruilen. Heerlijk vond ik dat altijd. Lekker snuffelen tussen de boeken en Nog steeds trouwens. Elke keer wanneer ik weer de boekenbus in stap ruik ik dezelfde geur van vroeger. Jeugdsentiment.

Ook kocht ik weer één van mijn favorieten theetjes van Pickwick, de Autumn Storm. Deze geeft echt het ultieme herfstgevoel!

Woensdag

Tijd om weer naar de Gym te gaan voor een robbertje kickboksen. Pfft, wat was dat heftig. Gerard ging niet mee. In de ochtend viel de stroom uit in de hele wijk en nog een groot gedeelte daarbuiten, dat betekende ook meteen problemen bij klanten. Dat werd voor hem veel bellen en ging ik alleen sporten. En dat heb ik geweten, ik was anderhalve week niet geweest en kon de volgende dag haast niet lopen van de spierpijn ?.

Omdat er geen stroom was besloten we in de middag een broodje te gaan eten in de stad. En ja, wanneer je je telefoon uitleent kom je nog wel eens wat foto’s tegen van je kinderen. Daarna nog even wat geshopt en nieuwe kleren voor de kinderen gekocht. Kriste gaat starten met HipHop dus die heeft onder andere een leuk dansoutjfitje gescoord.

En wil je weten wat ik de week ervoor heb gedaan? Vandaag kwam ook Sandra Evers de week door #2 online!

Donderdag

Op weg naar het winkelcentrum maakte ik deze herfstfoto. Het was koud op de fiets en volgens mij was dit ook de eerste, koude herfstdag van het jaar.

Bij het winkelcentrum aangekomen zag ik dat de kerstverlichting alweer was opgehangen. Gezellig!

In de middag kroop ik dan toch achter de laptop en ging na een paar dagen cocoonen weer aan de slag. (Niet te veel, gewoon met mate 🙂 De BTW-aangifte en lekker aan de slag met de website. Check de thee en het kaarsje 🙂

Vrijdag

De dag begon vroeg, rond 7 uur zat ik alweer in de auto richting sportschool. Er stond een halfuurtje personal training op het programma. De spierpijn van de woensdag training was nog behoorlijk aanwezig. Tip van flip: zeg nooit tegen je personal trainer dat je veel spierpijn op een bepaalde plek hebt. Schijnbaar gooien ze de oefeningen dan specifiek op die delen van je lichaam waar je al verzuring voelt zonder wat te doen… “Goed, om te weten”  zei mijn trainer met een gemeen lachje…. Het was bikkelen, afzien en tanden bijten, je moet er even doorheen maar daarna valt het best mee. Dit was de eerste week dat ik  3x getraind heb. Lekkuh!


In de middag gingen Juste en ik lekker knutselen. Geen idee wat Kriste aan het doen was…… Ik gok de Sims aan het spelen. Ik maakte deze gezellige maar bibberige selfie..

Zaterdag

Dit verspakket van de Lidl lag op mij te wachten. Je moet weten, ik ben AB-SO-LUUT geen keukenprinses en het is elke dag weer een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten. Ik bedacht dat zo’n verspakket wel eens een leuke optie kan zijn. Deze tomatensoep leek mij niet zo moeilijk. Aan de slag dus.. En het resultaat? Mwah, wij vonden het niet zo, Gerard deed er een lading sambal doorheen dus dat zegt genoeg. Ik denk zelf dat het door de wortel komt. Wellicht kan ik die er de volgende keer gewoon uitlaten. Toch ben ik wel benieuwd naar de andere pakketten.

Zondag

Hallo zondag, de laatste dag van de herfstvakantie is aangebroken en we starten deze met lekkere broodjes uit de oven. Wie doet dat ook altijd op zondag?

Verder ben ik bezig geweest met wat weefarmandjes.

In de middag begon ik eindelijk in mijn bullet journal. Deze bullet journal is uit de collectie van vlogster Diana Leeflang en was/is bij de Kruidvat te koop.

Dit was weer mijn week. De herfstvakantie is voorbij en de kids weer naar school.

Hoe was jouw week?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.