Sandra Evers de week door #4

Sandra Evers de week door #4

Ik neem je weer mee in mijn week. Wat deed ik eigenlijk? Ik weet het bijna niet meer. We gingen, of nou de kinderen gingen zwemmen, ik keek boxing stars en ik ging naar de Action voor lampionnen maar kwam met veel meer thuis. Lees- en kijk weer mee in mijn week.

Maandag

Action

Op maandag start ik de dag met bovenstaande quote. Vroeger had ik een hekel aan maandagen. Op zondag kon ik er al tegenaan hikken dat het weekend op z’n einde zou lopen en ik de dag erop weer moest gaan werken. Werk waar ik geen plezier in had en ik ging met een knoop in m’n maag richting werk. Ik werkte als administratief medewerkster op een autoschade bedrijf. Uiteindelijk heb ik dit vijf jaar volgehouden en ben toen de kinderopvang in gegaan. Daar werden de maandagen al een stuk leuker tot een paar jaar geleden toen was het niet meer leuk. Maar daar is verandering ingebracht en nu heb ik daar geen last meer van. Tegenwoordig plan ik maandagen in zoals ik het wil. Heerlijk.

Dinsdag

Op dinsdag ging ik voor de laatste keer de administratie werkzaamheden doen voor het bedrijf van mijn vriend. Ik vind het a niet meer leuk om te doen en b heb ik er gewoon geen tijd meer voor. Dus er is een dame aangenomen en ik kan mij lekker volledig op SandraEvers.nl richten.

WoensdagAction

Woensdag start ik met een smoothie van banaan, melk en Whey protein (extra eiwitten). Meestal maak ik deze shake klaar voor het sporten. Vanochtend ging ik, net als vorige week, weer een ochtendje alleen want Gerard was druk, druk, druk.

Action

In de avond keek ik de eerste aflevering van boxing stars. Bekende Nederlanders worden in 5 á 6 weken klaargestoomd om de ring in te gaan. Vooral de vrouwen vond ik erg grappig om te zien, dit was geen bokswedstrijd meer maar een ‘maai elkaar omver’ wedstrijd.  Maar toch respect hoor. Ga daar maar eens staan.

DonderdagAction

Donderdagochtend werkte ik een ochtend bij Gerard op kantoor. Niet voor zijn bedrijf maar ik vind het prettig om ook eens buitenshuis te werken, dus bombardeer dat gewoon als flexplek.

VrijdagAction

Op vrijdag ging ik voor één boodschapje naar de Action, ik wilde namelijk van die lampionstokjes met een lichtje eraan. Deze vond ik ook… en een hele hoop meer. Haha. Voor wie is dit herkenbaar?? Ik kocht onder andere hele leuke washitapes, ik wilde de acryl waterverf eens uitproberen en de waterbrush kwasten. Nog wat stickers, een stansblok en kerstkaarten. Ik ben namelijk begonnen met een bullet journal maar ook met een art journal. Genoeg leuke knutselspulletjes weer.

’s Avonds bakte ik weer eens pannenkoeken. Lekkuh!

Action

ZaterdagAction

De dag rustig opstarten met koffie en vlogs kijken. Voor de rest weinig gedaan, beetje tekenen in mijn art journal en natuurlijk de verf van de Action uitproberen. In de middag kwam mijn moeder op de koffie.

ZondagAction

Op zondag moest Gerard voor zijn werk naar een Europarcs park

Dit is het resort Poort van Amsterdam, een vrij nieuw resort met een ligging aan het Markermeer. De kids gingen zwemmen en  hadden het zwembad, wat niet erg groot was, voor zich alleen. Ruim twee uur hebben ze zich vermaakt. Daarna hebben we nog lekker een hapje gegeten in het restaurant van het park.

Dit was weer ons weekje.

Kom jij ook altijd met meer thuis van de Action?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.