Sandra Evers de week door #6

Sandra Evers de week door #6

Hallo nieuwe week en nieuwe kansen! Het is meivakantie, joehoe! Stiekem keek ik er naar uit. Even geen wekkers, geen gehaast (ha, welke moeder herkent dat gehaast in de ochtend?) en rustig opstarten in de ochtend.

Maandag

Ik was vandaag lekker bezig het schrijven van blogs, afspraken maken voor de komende weken en mijn eigen social media inplannen. Verder kwam Mijn verhaal, deel 1 online.

Dinsdag

meivakantie weekoverzicht

Vandaag start ik de dag met het kijken van een webinar van Ninke van der Leck. Het gaat over knallen in/met je bedrijf zonder stress. De laatste tijd kijk ik weer vaak webinars over allerlei verschillende onderwerpen.

meivakantie weekoverzicht

Kriste gaat vandaag een nachtje bij een vriendinnetje logeren en morgen naar de eurodag op de kermis. Nadat ik haar had weggebracht, fietste ik even door naar de Kruidvat voor boodschappen. Hoe leuk is dit pallette van Supertrash? Alleen al voor het doosje zou je hem toch meenemen? 🙂 Deel 2 nog niet gelezen van mijn persoonlijke verhaal, deze kwam vandaag ook online. >> Mijn persoonlijke verhaal, deel 2.

Woensdag

meivakantie weekoverzicht

Het is geen vakantie met veel mooi weer, zeg maar gewoon, een vakantie met K.U.T. weer. Juste heeft weinig zin om de deur uit te gaan en speelt Zoo tycoon op de Xbox.

meivakantie weekoverzicht

In de middag ga ik met Juste toch even de deur uit. Eigenlijk wilde ik met hem naar de eurodag op de kermis gaan. Maar meneer had geen zin en wilde liever van het geld een HotWheel auto of wat anders kopen. Daarna lekkere kaasstengels bij Bakker Bart gekocht.

meivakantie weekoverzicht

Eindelijk begon de zon weer wat te schijnen en we gingen lekker een ijsje halen. Nou ja, ik ijs en Just een milkshake.

Donderdag

Het is vandaag #nationalecollegadag. Echte collega’s heb ik niet, ik werk vanuit huis en dat bevalt mij prima. Af en toe mis ik het wel maar vaak niet. In mijn vorige baan zat ik alleen maar tussen de vrouwen, echt een vrouwencultuur. Oftewel, roddelcultuur! Anyways, toch is het hebben van een paar fijne collega’s ook wel heel fijn. Je brengt veel tijd door met je collega’s. Wel acht uur per dag en dat is soms nog meer dan je je eigen partner ziet. Je deelt veel lief en leed, je vertelt misschien je privé probleem of er is een collega bij wie je even lekker stoom kunt afblazen of ontzettend goed mee kunt sparren. Fijne collega’s zijn echt een aanvulling op je werk en zorgen er vaak ook voor dat je plezier in je werk hebt.

meivakantie weekoverzicht

En dan kom je ’s avonds dit tegen als je in bad wilt stappen…..

meivakantie weekoverzicht

Ik deelde ook bovenstaande quote nog even. Ik zat in bad en dan vind ik het heerlijk om een boek te lezen, filmpje te kijken of door Pinterest te scrollen. Daar kwam ik wel een hele toepasselijke quote tegen… Gedeeld op Insta en er kwamen leuke- en herkenbare reacties op.

Vrijdag

meivakantie weekoverzicht

Het regent weer vandaag. Gezellig!! Niet. De kinderen hebben weinig zin, Kriste slaapt lang uit en vindt het heerlijk om op dit soort dagen lekker lang in bed te blijven liggen met een filmpje. Helemaal prima. Ik werk wat en Juste speelt met de kapla en gaat daarna gamen. Wanneer het droog is ga ik even snel een boodschap doen. Ik fietste door het park en maakte dit plaatje.

Zaterdag

meivakantie weekoverzicht

Ik heb geen zin, ben chagerijnig, moe en kruip het liefst met een dekentje op de bank. En weet je, ik geef er aan toe en kruip met een dekentje op de bank!

meivakantie weekoverzicht

Na nutteloos op de bank te hebben gehangen, krijg ik weer wat energie en heb zin om mijn kralenbakken door te spitten. Ik snuffel wat op Pinterest voor inspiratie en ga lekker aan de slag voor de webshop.

Zondag

Stopt die regen nu nooit? Vandaag is het Bevrijdingsdag en er kwam een blog online over vrij zijn en vrijheid.

meivakantie weekoverzicht

Yes, de zon schijnt! Ik heb behoefte om even alleen het huis uit te gaan. De hele week met de kinderen en werken tussendoor vergt best wat energie. Ik merk dat ik snel geprikkeld ben en voel een hoofdpijn opkomen. Op m’n gemakje fiets ik richting de stad. Wandel een rondje en fiets weer terug. En ja hoor, daar kwam de regen alweer….

meivakantie weekoverzicht

Kriste moest nog uitnodigingen schrijven voor haar feestje. Ze was in januari al jarig maar we vieren het volgende week pas…… Oepsie…. maar het feestje staat nu in ieder geval vast!

Dit was weer onze week, een meivakantie met veel regen, uitrusten, werken en af en toe zonneschijn. Hoe was jouw meivakantie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.