Spam je blog #5

Spam je blog #5

Door het lezen van verschillende blogs krijg ik inspiratie en ik vind dat je er ook een hoop van kunt leren. Zowel op je vakgebied, hobby of de opvoeding van je kinderen. Want zeg nu zelf, hoeveel ‘mamabloggers’ zijn er wel? Anyaways, ook ik lees deze blogs. Daarnaast is het gewoon een prettige manier van ontspannen.

Inspirerende blogs

Ik ben altijd op zoek naar leuke, inspirerende blogs, dus ik heb een hele tijd geleden de ‘Spam je blog’ in het leven geroepen. Regelmatig zal dit onderwerp terugkeren op mijn blog.

Spammer de spam

Hoe irritant is het wanneer je iedere keer weer reacties krijgt op je blog, via mail of social media van mensen met de mededeling of je alsjeblieft nu ook even een kijkje wilt nemen op hun website. Of juist dat ze alleen reageren met een linkje van de website. Yep, het gebeurt nog steeds. Maar vandaag is het legaal, kom maar op. Ik ben er klaar voor om een hoop nieuwe blogs te gaan ontdekken. Je mag nu van harte lust je blog hieronder in de comments spammen!

Wat te doen?

Ik denk dat het voor zich spreekt wat je moet doen maar nog even een korte uitleg. Laat in de reactie een link achter naar je blog (of webshop) en vertel waar je blog over gaat. Natuurlijk mag je ook je Instagram of Facebook account benoemen. Het is natuurlijk leuk als je ook een kijkje neemt op de websites van de andere reacties! 

Ik ben benieuwd naar de reacties en de nieuwe blogs die ik ga ontdekken. Uiteraard zal ik jouw website ook een bezoek brengen

10 gedachten over “Spam je blog #5

  1. Hi, leuke blog heb je! Meteen ook even doorgeklikt naar YouTube en ik dacht ik ga je volgen op Insta maar daar volg ik je al. Haha.
   Bedankt voor je reactie!

 1. Goh, ik wist niet dat het not-done was. Ik doe het wel eens, als ik bijv. iets heb geschreven wat ermee te maken heeft, als aanvulling. Neil Patel geeft dit juist als tip! Maar misschien bedoel je dit niet?
  Enfin: https://allkindsofthings.nl.
  Leuk dat je dit doet! Gr. Jeannet

  1. Hi Jeannet, dank voor je reactie. Tof dat je je hard maakt voor de kleine winkels want die zijn juist het leukst!
   Ik doelde meer op reacties van: ‘leuk artikel’, dit is mijn blog….’ Wanneer je idd wat jij zegt iets hebt geschreven wat ermee te maken heeft is het een ander verhaal.
   Leuk, ik blijf je volgen!

  1. Hallo Kathy, dank voor je bericht. Leuke artikelen staan er op je blog. Net dit jaar begonnen las ik? Super leuk en heel veel succes! Fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.