Sandra Evers de week door #7

Sandra Evers de week door #7

De afgelopen week was de week van 6 mei t/m 12 mei. De weken vliegen voorbij. Nog even en de zomervakantie staat alweer voor de deur! Ik neem je mee in mijn week. Een week met leuke afspraken en we gingen een nachtje naar Maastricht.

Maandag

Maastricht

Zo, maar weer eens even goed door het huis gegaan. De kids weer naar school dus de woonkamer kon wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Altijd fijn wanneer het weer schoon is.

Dinsdag

Maastricht

Op dinsdag start ik de dag met een #masterclass van Paulien van Eerdenburg.

Woensdag

Maastricht

Woensdag begin ik zoals altijd met een uurtje fanatiek sporten. De rest van de dag heb ik wat gewerkt, de kinderen hadden speeldates en in de avond had ik nog een afspraak met een potentiële klant.

Donderdag

Maastricht“Goedemorgen donderdag!” Eindelijk scheen weer de zon vandaag. Daar wordt een mens toch meteen gelukkig van? Ook kwam er een blog online over de balans tussen werk en privé. Want wat is er nu fijner dan een thuiswerkende mama te zijn? Er zijn voor je kroost en ook nog eens werken aan je passie, vanaf je eigen keuken tafel? Geen ochtendstress, geen file en je eigen lekkere koffie… Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ik moest echt even op zoek naar een goede balans tussen (thuis) werk en privé. In de blog deel ik graag mijn tips om een fijne balans te creëren tussen werken en privé.

Maastricht

Hiphop it is! Bijna vergeten…maar het was mijn beurt om te rijden naar de dansschool.

Vrijdag

Maastricht

Er staat een nachtje Maastricht op de planning. Met de businessclub van Dynamo vertrekken we in de middag richting het zuiden. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het een beetje saai vond. De enige activiteit die op de planning stond was grotbiken. Ik had graag wat meer van Maastricht willen zien. We (of ik) keren zeker nog een keertje terug naar deze bruisende stad. Want bruisen doet het zeker. De terrasjes zaten vol en de kermis was tot zeker 1:00 uur ’s nachts open.

Zaterdag

Maastricht

Hotelontbijtjes zijn the best! Daarna uitchecken en met de bus richting Valkenburg voor het grotbiken. Helaas geen foto’s, maar het was een superleuke ervaring. Met een fiets ga je door de gangenstelsels van de mergelgroeve. Kleine gangetjes, regelmatig bukken en heel weinig licht! Claustrofobisch moet je niet zijn. Ik beken heel eerlijk; in het begin zat het hart mij wel in de keel maar naarmate de tocht vorderde werd het steeds minder.

Zondag

Moederdag! Lekker ontbijtje op bed en cadeautjes zorgvuldig uitgezocht door mijn tienerdochter :).

Dit was hem weer! Hoe was jouw Moederdag?

Eén gedachte over “ Sandra Evers de week door #7

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.