Pretpark Juliantoren geopend tijdens lerarenstaking (met korting)

Pretpark Juliantoren geopend tijdens lerarenstaking (met korting)

Dagelijks krijg ik persberichten in mijn mailbox. Ik doe er weinig tot niets mee, maar dit bericht over de Julianatoren (en lerarenstaking) wil ik graag even met je delen.

Scholen staken

De scholen gaan op woensdag 6 november staken. Het lerarentekort is groot, dat weet iedereen misschien wel. Op sommige scholen is er bij ziekte zelfs geen vervanging en worden kinderen naar huis gestuurd. En dat willen we natuurlijk ook niet. Veel scholen besluiten om te gaan staken én jij kunt met je koters met een fikse korting bij de Julianatoren in Apeldoorn.

De Julianatoren is een ontzettend leuk pretpark voor jonge kinderen. Ik denk dat zelfs onze dochter van 11 er nog plezier aan beleeft. Anyways de scholen staken op 6 november en Kinderpretpark Julianatoren speelt daar heel handig op in door er een mooie actie in te gooien. Normaal zijn ze in november al gesloten, maar op woensdag 6 november openen ze de deuren!

School dicht, park open

Kinderpretpark Julianatoren geopend op dag lerarenstaking

Op woensdag 6 november gaat Kinderpretpark Julianatoren een extra dag open. De reden hiervan is de lerarenstaking. Het verzoek aan de ouders van de basisschoolkinderen is om zelf voor opvang te regelen. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om op deze dag, net als in 2017, de poorten vanaf 10:00 uur te openen.

Met korting naar het park

Extra leuk is dat je op de dag van de staking het pretpark kunt bezoeken met een flinke stakingskorting. Toegangskaarten kunnen via de website van het pretpark besteld worden met € 7,50 korting. Parkeren is gratis.

Ik zou zeggen profiteer van deze korting!

Bekijk hier de toegangsprijzen voor de Julianatoren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.