SHOW Apeldoorn; De voorstelling!

SHOW Apeldoorn; De voorstelling!

SHOW Apeldoorn 2019 is een feit. Vandaag is dé dag, na weken van hard werken, repetitiedagen andere leuke momenten, zoals het opnemen van een eigen SHOW-lied en een team- en coachingsdag, is dan vanavond eindelijk de voorstelling van SHOW Apeldoorn. De regie ligt in handen van Kim de Fuijk, muzikaal begeleiding door Fanuel Coenraad en productie Marij Wools. Wederom zit ik, net als vorig jaar, met een lichte kriebel in mijn buik in de zaal. Het blijft bijzonder om aan zo’n mooi project te mogen meewerken. Je ziet iedereen ontzettend groeien. Van begin tot eind; nerveus stap je binnen voor de auditie en vol overgave sta je dan op het podium in een volle Rabobankzaal te spelen.

SHOW Apeldoorn voorstelling 2019

Een SHOW met een verborgen boodschap…..

Na een geslaagde generale, soundcheck en grime is het klaarmaken voor de voorstelling. De opening begint al meteen goed. Jamie, verteller van het stuk, maakt het publiek direct enthousiast. We bevinden ons in een museum dat vol staat met talenten. We blikken terug naar het jaar 2019, waarin SHOW Apeldoorn bijna niet door kon gaan. Gelukkig komen de talenten tot leven en iedereen heeft iets unieks. Overal op het toneel is activiteit en beweging aanwezig.

Zo zijn er de drie circusmeisjes, Anna, Fieke en Reza, Noah met zijn hoorn en de muzikale begeleiding van Josmaily, Maartje en Suzanne. Vlogger Tis, (‘TisTisTis…me wat!’) die alles vastlegt op video. Goed over nagedacht met het grote scherm. Wanneer Ties start met vloggen kunnen wij allemaal meekijken. Elk talent wil natuurlijk op de vlog en vertellen waar hij of zij goed in is. Logisch natuurlijk. Toch gebeurt er iets geks na elk optreden…. Er ontstaat een grote rookwolk. Het talent is veranderd in iemand die helemaal niets meer kan. Wie zit hierachter? Maura en Lieke onderzoeken deze ‘misdaad’. Dit hebben zij verpakt in een aantal mooie monologen. Liesje helpt ze daarbij, maar vindt het soms ingewikkeld wat Maura en Lieke vertellen. Toch lukt het ze uiteindelijk om de dader te ontmaskeren. Het is vlogger Tis!

SHOW Apeldoorn voorstelling 2019

Hij geeft aan geen talent te hebben, maar iedereen heeft talent dus ook Tis. Hij maakt inmiddels mooie video’s: TisTisTis… me wat! Het is zo belangrijk dat je blij bent met wie je bent en dat je happy bent met jezelf. De verborgen boodschap in deze voorstelling is dan ook: iedereen heeft talent! Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, iedereen is goed zoals hij of zij is. Geniet van je talent en dat van anderen en samen kunnen wij de wereld aan! Een mooie afsluiter om het nieuwe jaar mee in te luiden.

SHOW Apeldoorn voorstelling 2019

Na dit gezegd te hebben wordt de voorstelling afgesloten met een speciaal lied. Er is gewerkt aan een fantastisch eigen SHOW Nummer. Op het scherm kunnen we meegenieten van de making off in de studio van Fanuel.

SHOW Apeldoorn voorstelling 2019

Dit was het weer. Een voorstelling waarin iedereen is gegroeid, mooie vriendschappen zijn ontstaan en een geweldig en trots publiek!

Fotocredits: Imre Stuifmeel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.