Happy New Year!!

Happy New Year!!

Dat was het dan weer, december met al zijn gezellige feestdagen, Sinterklaas, Kerst en natuurlijk de jaarwisseling als afsluiter. Dag 2019 en hallo 2020! Ik hoop dat je een gezellig oud en nieuw hebt gehad.

Een goed begin met een nieuwjaarswens voor jou

Kijk om je heen en omring je met mensen die jouw positiviteit brengen. Kies deze bewust uit en probeer zelf ook positief te blijven. Deze wens sprak ik vorig jaar ook al uit en ja, ik blijf erbij. Maak van een mug geen olifant en probeer te relativeren. Bekijk het van de andere kant en probeer van alles een feestje te maken. Kies daarom bewust de mensen om je heen en omring je met positiviteit!

Overal om mij heen hoor en lees ik allerlei goede voornemens en grote plannen voor 2020. Ik hoop dat je de goede voornemens kunt volhouden. Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, wel van doelen stellen. Mijn nieuwjaarswens is ook gericht op jou, als persoon. Besteed aandacht aan jezelf, trek tijd uit voor je hobby, sport en gezondheid. Omring je met lieve mensen en probeer af en toe een risico te nemen. Soms is dat heel moeilijk en spannend, maar achteraf blijkt het juist dat het de beste beslissing is. Maar ook risico’s kunnen soms niet goed uitpakken. Dan heb je het geprobeerd, je hebt ervan geleerd, je kijkt niet meer achterom en gaat weer verder. Work hard, play hard!

Een heel fijn, geweldig, verrassend, mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar gewenst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.