Happy Kingsday!….. uhm woningsdag

Happy Kingsday!….. uhm woningsdag

Happy Kingsday… uhm woningsdag, tja een hele andere dan we in eerste instantie met z’n allen in gedachten hadden.

#Woningsdag 2020

Koningsdag 2020, eentje die de boeken ingaat. Want, geen kleedjesmarkt, geen livemuziek, geen optredens in de stad, geen Oudhollandse spelletjes, geen drankjes op het terras, geen bitterballen met vrienden, niet ‘live’ in ieder geval. Online kun je elkaar natuurlijk opzoeken, in je achtertuin of vanaf je balkon via facetime of zoom. Toch is dat natuurlijk heel anders. Gelukkig speelt Nederland er goed op in en laten we dit jaar Koningsdag, in verband met het coronavirus, niet zomaar voorbij gaan. Tal van kroegen, restaurants of (plaatselijke) ondernemers organiseren leuke evenementen, digitale kleedjesmarkten, bingo;s of muziek via livestreams. En je kunt natuurlijk in je eigen tuin spelletjes doen met je kinderen. Koningsdag is omgedoopt tot ‘woningsdag 2020’.

Wat wij gaan doen? Ik heb nog geen idee. Ik denk vooral rustig aan, genieten van het weer, we zien wel. We hebben lekkere oranje tompoucen en ik ga zeker geen spelletjes parcour in de tuin aanleggen. Simpelweg, omdat ik daar geen zin in heb en de kinderen ook niet…. #loedermoeder 🙂 We hoeven niet in de drukte over de kermis en met een plastic beker tussen de hossende massa door. Haha.

Ik wens je bij deze alvast een hele fijne Koningsdag en wil je een online festival meemaken of zoek je nog inspiratie voor je kids? Klik dan even door naar de volgende links:

https://festivalfans.nl/koningsdag-wordt-woningsdag-met-deze-livestreams/

https://www.zwijsen.nl/inspiratie/koningsdag-wordt-woningsdag-2020-de-leukste-tips-voor-kinderen

Lieve allemaal, een hele gezellige Konings (wonings)dag en maak er iets moois van!

2 gedachten over “Happy Kingsday!….. uhm woningsdag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.