Happy new year! Mijn nieuwjaarswens voor jou

Happy new year! Mijn nieuwjaarswens voor jou

Happy new year! 2021 was voor ons een hectisch jaar, vooral op privégebied hebben wij best wat meegemaakt. Tante Cor, die nog steeds ons leven beïnvloed en wat ervoor zorgde dat we nog steeds veel thuis werken. Daarnaast zat af en toe de hele klas weer thuis en konden de juffen skills weer uit de kast komen. Meetings waren nog steeds online en ook werden er af en toe creatieve vrijdagmiddagborrels georganiseerd, online uiteraard. Jongens, laten we ook dit jaar weer heel snel achter ons laten en vooruit kijken naar 2022!

Happy new year! Ook in 2022, een goed begin met een nieuwjaarswens voor jou

Altijd, zoals elk jaar, zit mijn hoofd aan het begin van een nieuw jaar vol met ideeën. Ik hoop dat jij jouw goede voornemens vol gaat houden. Ik ben zelf niet zo van de goede voornemens, wel van mooie, nieuwe notitieboekjes en een agenda waarin ik mijn ‘doelen’, wensen en ideeën voor 2022 in kwijt kan. Mijn nieuwjaarswens is ook gericht aan jou, als persoon. Besteed aandacht aan jezelf, trek tijd uit voor je hobby, sport en gezondheid. Omring je met lieve mensen en probeer positief te blijven. Probeer van een mug geen olifant te maken (een wijze les voor mij, maar wat wel steeds beter gaat :)) en probeer te relativeren. Bekijk het van de andere kant en maak van het leven een feestje. Praat af en toe eens met een psycholoog of coach, doe ik ook en is niets om je voor te schamen. Integendeel, het maakt ruimte in je hoofd en geeft weer een totaal andere kijk op dingen. En weet je, geluk zit in de kleinste dingen, een zonnetje op een koude winterdag, warme chocomelk met slagroom, slapen in een schoon bed, je bestie een kaartje sturen of je favoriete liedje op de radio horen. Kies bewust de mensen om je heen en omring je met positiviteit.

Ik wens je….

Een heel gelukkig, fijn, liefdevol en vooral gezond 2022!

Happy new year 2022. Mijn nieuwjaarswens voor jou.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.