Sandra Evers de week door #5

Sandra Evers de week door #5

Jongens, we zitten alweer ruim een week in november. Sint Maarten is geweest en Sinterklaas staat alweer om de hoek te kijken. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat de laatste maand van het jaar in zicht is. Mensen, waar blijft de tijd? Het glipt zo tussen mijn vingers door. Ik kan onze vakantie nog zo goed herinneren. Of dat de zomervakantie begon en de kinderen vrij kregen. Zes heerlijke, lange weken vrij. Het is allemaal voorbij en de feestmaand zit eraan te komen. Natuurlijk weer hartstikke leuk en gezellig. Maar eerst weer een nieuwe Sandra Evers de week door…. met een handjevol foto’s. Deze week start dan ook bij woensdag want van maandag en dinsdag heb ik gewoon helemaal niets, noppes, nada… dus lees je weer mee in mijn korte weekje?

Woensdag

Rond een uurtje of half 10 werd ik gebeld door de school van Kriste, ze was ziek geworden. Of ik haar wilde ophalen. Op school trof Ik trof een zielig, hoopje ellende aan, met een wit snoetje. Ze was behoorlijk misselijk en toch moesten we nog even thuis zien te komen want we waren op de fiets. Een klein stukje van school werd ze zo beroerd dat ze moest stoppen en ja hoor, met een golf kwam alles eruit. Dat luchtte in ieder geval op… misschien iets verkeerd gegeten? Later op de ochtend ging ik als hulpouder mee met de klas van Juste. Er was een speurtocht door de wijk georganiseerd in het teken van het thema waar ze nu mee bezig zijn. Heel leuk, maar ook super ver lopen. Haha. Toen ik thuis kwam stond er een gezellige verassing voor me klaar; Kriste had weer gespuugd en de emmer met inhoud stond op de overloop…..sinterklaas

Verder kwam vandaag een blog online over het maken van een contentkalender. Hoe waardevol dit kan zijn en dat het je een hele hoop gedoe uit handen neemt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik braaf contentkalenders maak voor klanten maar het er helaas bij mij wel eens inschiet. Dus ik heb het direct weer in mijn planning opgenomen. Vanaf deze week stop ik ook met de werkzaamheden voor het bedrijf van mijn vriend, er komt weer een hoop ‘vrije’ tijd terug die ik in mijn bedrijf kan steken!

Donderdagsinterklaas

Bracht ik de ochtend in de nagelstudio door. Het was alweer een anderhalve maand geleden dus er moest weer een nieuwe set acrylnagels op. Hier zie je de voor en de na foto’s:

sinterklaas

Vrijdag

sinterklaas

In de ochtend weer vroeg richting de sportschool, daarna deed ik een boodschapje en onderweg kwam ik dit mooie plaatje tegen. Het is nu echt herfst, kijk die kleuren dan!

sinterklaas

In de middag at ik mijn favoriete lunch: rijstwafels met kipfilet, avocado, ei en een beetje paprikapoeder.

sinterklaas

Verder tref ik dit aan.. hmmm een grapjas in huis. Rara, wie dat heeft gedaan. Schijnt dat het al een paar dagen zo stond.

Zaterdag

Zaterdag besluit ik de doos met sinterklaas spullen van zolder te halen. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat Juste nog gelooft. Al denk ik dat het vast niet lang meer duurt want hij krijgt steeds meer vraagtekens. Anyways, hij was weer blij met de Playmobil van sinterklaas. Blijft leuk toch?

sinterkaas

In de middag ging Kriste logeren en Juste met Gerard mee. Ik had het rijk alleen en heb mijn creativiteit even zijn gang laten gaan…

Zondag

Wij hadden nog kaarten voor K3. Kriste maar even gevraagd of ze nog wel zin had om hier naar toe te gaan aangezien ze toch al wat ouder is anders kon ik ze mooi verkopen. Niet dus, ze had super veel zin om naar de show te gaan. Dus wat vriendinnen opgetrommeld, Gerard en Juste konden niet mee i.v.m.kartlessen. En of die meiden de show leuk vonden. Haha. In de avond was het  tijd voor Sint Maarten lopen. Heel druk en heel gezellig. Er is weer genoeg snoep opgehaald voor de komende periode.

Zo, dit was Sandra Evers de week door..#5. We gaan weer een periode tegemoet van allerlei gezellige drukte, zoals sinterklaas en kerst. Super leuk! Dit jaar komt de Sint niet per boot in Apeldoorn aan maar per stoomtrein. Ik vind het persoonlijk niet zo leuk maar volgens mij maakt het voor Juste niet veel uit. Want “de echte Sinterklaas komt toch gewoon met de boot?” 🙂 

Ga jij ook naar de intocht van Sinterklaas?

 

 

Eén gedachte over “ Sandra Evers de week door #5

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.