Sandra Evers de week door #1

Sandra Evers de week door #1

Ik kan niet zeggen dat ik iemand ben van regelmaat en ritme…. maar ach we gaan weer een poging wagen. Er staat weer een fotodagboek voor je klaar. De laatste is alweer van 13 november 2018. Wat hebben we zoal meegemaakt de afgelopen week? Er viel sneeuw, ik werkte in mijn bullet journal en er werden cakejes gemaakt! Kijk mee aan de hand van de volgende foto’s…

Maandag

bullet journal

Hoera, Kriste is vandaag dan echt jarig en ze mag trakteren op school. In het weekend hebben we haar verjaardag al gevierd. Ze trakteert op ‘friet’. Lijkt net echt hé? Friet met mayo! Lekkuh!!

Vandaag kwam ook de blog over balans tussen werk en moederschap online. Heb je hem al gelezen? Ik deel in deze blog mijn ervaring over balansen tussen het moederschap en ondernemerschap, de zogenaamde ballen hoog houden, Wat is dat?? En hoe heb ik het afgelopen jaar ervaren?

bullet journal

Na een dweilronde door de woonkamer en de laatste verjaardagsresten weggeboend te hebben is het tijd voor koffie! Daarna weer hard aan het werk voor SandraEvers.nl.

Dinsdag

bullet journal

Vandaag een werkdagje en we werden getrakteerd op sneeuw! Ik kan nu niet echt zeggen dat ik sneeuw zo geweldig vind. Het geeft altijd wel mooie plaatjes en de kinderen hebben gesleed, gebouwd en het pad sneeuwvrij gemaakt. Dus ik zeg, een dikke prima.

bullet journal

Die jongen heeft duidelijk geen problemen met de sneeuw…Ik ging snel weer naar binnen en heb me op de bank genesteld met een dekentje en een kop thee, want oh oh wat had ik het koud.

De blog die vandaag online kwam: EEN LIEFDEVOLLE MOEDER ZIJN EN KNALLEN MET JE EIGEN BEDRIJF. KAN DAT?

Woensdag

Het magazine van de sportschool lag al een tijdje op tafel. Natuurlijk heb ik weer mijn steentje bijgedragen en een artikel geschreven. Dit keer over het moederschap, sporten en de smoezen die wij altijd maar verzinnen om niet te hoeven sporten. Binnenkort komt het artikel ook op mijn blog. Al eerder schreef ik een column voor het magazine van de kickboksschool. Die kun je hier lezen. >> Kickboksen en High heels

Donderdag

bullet journal

Van al dat spelen in de sneeuw word je hartstikke moe. Dan is slapen bij mama het allerfijnst..

Vrijdag

bullet journal
bullet journal

Omdat zuslief gisteren cakejes had gemaakt met een vriendin (nope, geen foto…) wilde Juste dit ook graag doen. Dus ik had beloofd dit vandaag met hem te doen. Yums! Wat is het fijn dat de kinderen steeds groter worden.. gisteren hoefde ik voor die meiden bijna helemaal niets te doen en met Juste gaat het ook steeds makkelijker. Maar goed, vraag je ze even zelf een boterham te smeren dan ‘kunnen’ ze dat opeens niet meer..

Zaterdag

Het was een regenachtige dag. De kinderen hadden gelogeerd bij m’n ouders en Kriste bleef nog een nachtje extra logeren omdat mijn vader zondag jarig was.

Zondag

Voordat we naar de verjaardag van mijn vader gingen maakte ik de februari spread voor mijn bullet journal. Ik ben erg tevreden over het resultaat en vind het werken in een bullet journal erg fijn en ontspannend. Zal ik daar eens een keer een aparte blog over schrijven?

Dit was weer mijn week. Hoe was jouw week? Genoten van de sneeuw?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.