Even bijkletsen #5 de 8 van Apeldoorn, nieuwe projectjes en SanShine

Even bijkletsen #5 de 8 van Apeldoorn, nieuwe projectjes en SanShine

Even bijkletsen.. Deze blog had ik eigenlijk gepland voor vorige week, maar toen kwam die van het coronavirus er even tussendoor. Vandaag klets ik je graag even bij over andere dingen en hebben we het even niet over het coronavirus.

8 van Apeldoorn

In mijn vorige bijklets blogje schreef ik over het vele sporten, waaronder hardlopen. Ik houd niet zo van hardlopen, maar dit was voor een goed doel: de 8 van Apeldoorn. Afgelopen zondag 2 februari was het zover. Om 15:00 uur moesten wij aan de start verschijnen, ik deed samen mee met een aantal collega’s. Ik werd wakker, keek naar buiten en wat denk je? Juist ja, regen. NEEEEE. Thank god, klaarde het in de middag op en was het zowaar om 15:00 uur droog. Je moet weten, ik stond lichtelijk nerveus aan de start, was die dag wel 5x naar het toilet geweest en checkte 4x of mijn oortjes wel goed zaten… pfft… 8 km, kom op zeg. Waar maakte ik mij druk om haha. Doel was om binnen een uur weer binnen te zijn en dat is gelukt! Mijn tijd was 56.17. Volgend jaar drie kwartier?

Nieuw project

Een tijdje geleden werd ik wakker en ik weet niet wat mij getriggerd heeft, maar ik wilde nu eindelijk eens meer gaan doen met datgene wat al een tijdje (2 jaar ofzo) in mijn hoofd zit. De blog daarover komt volgende week online. Een tipje van de sluier; het heeft met social media en kinderen te maken. 🙂

Puberbrein

Verder verdiep ik mij in het puberbrein, want op een dag is het zover, dan is dat schattige babymeisje of stoere babyjongetje geen baby meer maar een heuse puber. Ze zijn opeens oud genoeg om langzaam een eigen plan te trekken. Al ben je op de achtergrond nog wel aanwezig om op terug te vallen. Want oh oh, wat weten ze het al goed, maar ondertussen…. Ze haalt het bloed onder onze nagels vandaan, je zou haar 33 keer per dag achter het behang willen plakken, maar vaak is zo ook leuk en grappig. Onze bijzondere dochter, eentje met een gebruiksaanwijzing. Soms begrijp ik die gedachtegang echt niet en wil er alles over weten, hang er een theorie aan en wil weten hoe andere ouders het oppakken. Op SandraEvers.nl kun je elke week een blog vinden met informatie over pubers!

Focus

SanShine

SanShine is mijn sieradenlabel. Lange tijd niets meer aan gedaan, maar ik heb de draad (letterlijk) weer opgepakt en de kralen uit de kast gehaald. Ik ben bezig met een collectie voor dit voorjaar/zomer. De website moet opgeknapt worden, nieuwe foto’s maken en nieuwe artikelen schrijven.

De focus voor de komende periode ligt dus bij het nieuwe project en SanShine.

Ondanks dat we nog steeds te maken hebben met de maatregelen van het RIVM en het coronavirus ben ik toch benieuwd: Waar ligt jouw focus voor de komende periode?

Reacties zijn gesloten.