Even bijkletsen #7 blogupdate, sporten en hoe gaat het met jou?

Even bijkletsen #7 blogupdate, sporten en hoe gaat het met jou?

Even kletsen vandaag! Eigenlijk zou deze blog vorige week al online komen. Die maandagmiddag keek ik ruim een uur naar een knipperende cursor. Pakte maar weer de lijst met content ideeën erbij helaas wilde de inspiratie niet komen. Zoon van school gehaald en opeens wist ik het….

Privé

Op dit moment zijn de dagen best inspannend. Een puberdochter met het 1 en ander aan zorg waar ik niet te veel over kwijt wil. Wellicht is het voor een later stadium interessant om daar eens wat meer over te vertellen. We slaan een weg in die misschien ook interessant kan zijn voor andere ouders. Het is de kunst om zoveel mogelijk door te gaan en veel rustmomenten in te plannen. Werk en privé goed combineren en vooral doorgaan. Ik voel me weer een klein beetje opgeladen, al is dat ook wel per dag verschillend. Verder werk ik veel thuis met af en toe een ochtend op kantoor om toch even uit de sleur van huis te kunnen zijn. Al moet ik zeggen dat ik etentjes, feestjes en al het andere spontane wel begin te missen….

SandraEvers.nl / Blog

Met veel enthousiasme heb ik een blogschema gemaakt voor SandraEvers.nl. Doel is om te groeien met de blog, dat is wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt. Voorlopig heb ik het volgende schema in gedachten:

Misschien veranderd er nog het 1 en ander. Lifestyle kan bijvoorbeeld betekenen een persoonlijke blog, iets over sport of voeding of de beste werkplekken in Apeldoorn. Er spelen verschillende ideeën door mijn hoofd. Misschien moet ik bepaalde onderwerpen laten vallen. Zo denk ik erover om meer te gaan schrijven over een gezonde leefstijl en sport. Dat soort onderwerpen vind ik echt helemaal leuk. Wordt vervolgd dus. Of ik het vol ga houden? Het is in ieder geval doel voor 2021 om 5 dagen een artikel online te laten komen op SandraEvers.nl.

Sport

Waar ik ook nog even graag met je over wil babbelen is het volgende; sport. Pilates, hardlopen en boksen/personal training. Is dat niet een beetje te veel van het goede? Nee, ik word daar gelukkig van en in de zomer dook ik ook nog wel eens de tuin in voor een trampolinesessie. Oké, misschien wordt het een klein beetje een obsessie, ik merk wel dat ik bang ben om dik te worden. Gelukkig schommel ik al jaren rond de 61,62 kilo en mag ik absoluut niet klagen. Ik sport omdat ik merk dat het mij goed doet voor mijn mind en gezondheid. Zit je niet lekker in je vel? Lees dan eens mijn blog over hoe het sporten mij er doorheen heeft gesleept.

Grappig, al schrijvende aan dit blog stroomt de inspiratie weer binnen. Maar voor nu heb ik weer even genoeg gekletst. 🙂

Hoe gaat het met jou?

Eén gedachte over “ Even bijkletsen #7 blogupdate, sporten en hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.